LÖRDAGEN DEN 30

Vaknade i morse vid 10 tiden, det var väldigt varmt och fuktigt i rummet. Jag och min pojkvän låg och trängdes och vi vaknade i morse vid 7 tiden och då känndes det som om det var hur varmt som helst typ 100 grader varmt. Har precis klippt och rullat upp håret på Alexanders moster sedan så ska jag sminka henne med och åka mot Malin och fixa hennes hår eftersom det ska på bal i kväll. Jag och Alexander och hans kusin gustav ska ut och käka middag tillsammas det kommer bli super :) ha de bra pusshej

Mot stockholm nu

Äntligen är det fredag, Jag har jobbat hela dagen i frisörsalongen har riktigt ont i mina fötter nu, sitteräven på tåget mot stockholm nu och jag har verkligen sett fram emot denna helg fast på ett sätt inte för i morgon ska jag göra bal uppsättningar och jag vet inte riktigt vad jag ska göra för några men det löser sig nog. I morgon natt ska man vrida tillbaka klockan en timme det blir hur skönt som helst.

Det blir en lugn helg i stockholm äta gott och bara njuta av god mat. Jag och min pojkvän firar även 5 år denna helg tycker tiden har gått så himla fort, men vi älskar varandra lika mycket för det för han är den absoluta bästa killen man kan tänka sig även fast vi bråkar i bland.

Dessutom så är det halloween nu i helgen många ska ut och festa och ha det super skoj. Var med min vän Martina i går och då köpte hon en svart peruk som hon skulle ha nu på halloween. kommer bli hur läcker som helst.
 
Jag har aldrig sett något kul med halloween egentligen har aldrig firat det lixom bara när man var liten klädde man ut sig och gick runt till folk och sa/ frågade: (bus, eller godis?) Men senare har jag aldrig varit på en rikig halloween fest. Alla männsikor bara prata om halloween och att det verkligen är en stor högtid som många firar.



Svenska hollywoodfruaaaaar :D

Nu sitter jag vid tv och se på svenska hollywoodfruar så himla bra:) ahha, bra underhållning i alla fall. Har precis duschat och i morgon så bli det jobb! längtar faktiskt men problemet med mig är att jag är så himla trött på morgonen. Pontus och Alexander håller på med datorn alex ska iväg och umgås med kompisar så jag bli själv nu ..:( buhu, på onsdag ska jag fika med min vän Emilie och på torsdag ska jag hälsa på mamma och pappa det li trevligt ! :)


jag som mörkhårig ganska snyggt faktiskt men trivs bättre i blont


jesper och rebecca

FIRA ETT HALVÅR GRATTIS TILL ER


min brors tatuering




Mycket som har hänt på SENASTE!

Det har hänt sjukt mycket på senaste tiden :) Har flyttat till en lägenhet i stan med min kille Alexander trivs hur bra som helst jätte nära till stan och till jobbet. Allt har bara flytit på :) Kommer bilder på lägenheten ska lägga upp senare :) På fredag så far jag och Killen min till stockholm över helgen och vi fira ju 5 år då :) tänk er 5 långa år helt otroligt ! myspys jue:) Men vi har ju haft det upp å ner endå. Det kan bli så om man är upp i varandra och bli irriterad och så :) I veckan var alex och köpte en ny vinter jacka på intersport :) jätte fin sedan tog min vän pontus körkort med i veckan grattis till honom :) nu ska jag börja fixa i ordning mej vi hörs sedan pusshej



Tatuering

Var och gjorde min andra tatuering i lördags blev sjukt nöjd här kommer en bild med :


Måndag

Nu sitter man hemma kom precis hem har varit på stan en snabbis mötte upp bror och käka lite kina mat sedan nu håller jag och alex på att tvätta så himla drygt. I kväll blir det middag hos Pojkvännen föräldrar, tro vad vi får 
för gott då? :D



 

RSS 2.0